5 tips om de vetverbranding te stimuleren

Wil je een paar kilo’s kwijt tegen de zomer en weet je niet hoe? Volg dan deze tips, want vaak denken mensen dat veel minder eten helpt om af te vallen. Afvallen moet op een gezonde manier gebeuren en daarom gaan wij de vetverbranding stimuleren! Het stimuleren van de vetverbranding kan op verschillende manieren, maar hier zijn al 5 tips die je kan toepassen!

1. Drink water

Water zorgt voor de vetverbranding. Drink dagelijks zeker 1,5 liter water, dit zorgt ervoor dat stoffen sneller je lichaam verlaten. Het vermindert je hongergevoel als je water drinkt, dus als je honger hebt drink dan een glas water.

2. Cardio

Joggen is een goede manier om de vetverbranding te stimuleren. Maar probeer in het dagelijks leven ook veel te bewegen. Neem de trap, ga met de fiets naar het werk, ga eens wandelen in de natuur. Dit zijn allemaal vormen van beweging en zorgen voor de vetverbranding.

3. Kleine maaltijden eten

Vaak is het de gewoonte om 3 maaltijden te eten, maar wat gebeurt er als we van 3 grote maaltijden, 6 kleine maken? Als we 6 kleine maaltijden eten verspreidt over de hele dag, zal dit meer energie kosten voor je lichaam om het te verteren. Dit zorgt ervoor dat men vet gaat verbranden.

4. Ananas

Gezond afvallen met ananas is perfect mogelijk. Ananas bevat het Enzym bromeline. Deze stof helpt je meer vet te verbranden. Nu moet je ook niet gaan overdrijven en elke dag een hele ananas op eten!

5. Spicy eten

Spicy eten zorgt ervoor dat de temperatuur van je lichaam verhoogt, waardoor je meer vet gaat verbranden. Door spicy te eten kan dit de vetverbranding stimuleren met 20%.

 

 

Written by dennisvdh